0546 - 763 744

22-03-2019

Stage Civiele Techniek

Stage Civiele Techniek

Duur stage: in overleg
Standplaats: Almelo

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een Stagiair Civiele Techniek. In overleg met jouw persoonlijke stagebegeleider kijk je welke activiteiten jij precies oppakt, zodat jouw stage ook voldoet aan de vereisten die worden gesteld vanuit jouw opleiding.

Wat bieden wij?
Werken bij Incite Projects betekent kansen, groei en ambitie. Je gaat stage lopen in een dynamische omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Je krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen. Uiteraard bieden wij een stagevergoeding.

Over ons
Incite Projects, onderdeel van DAGnl, is een multidisciplinair adviesbureau met als specialisme civiele techniek. Door onze platte organisatie en informele omgang is de individuele verantwoordelijkheid hoog en zijn de communicatielijnen kort waardoor wij snel in kunnen springen op wijzigingen.

Wie zoeken wij?

  • Studeer je Civiele Techniek, Bouwkunde, Stedenbouw, Ruimtelijke ordening/Planologie of Ruimtelijke ontwikkeling op hbo- of mbo-niveau?
  • Ben je op zoek naar een uitdagende stage?
  • Ben je een echte teamplayer en werk je graag samen met ervaren professionals?
  • Ben je leergierig en gemotiveerd om bij te dragen aan verschillende toffe projecten?
  • Woon je  in de omgeving van Almelo?

Heb je vragen ?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Giacomo van der Vegt, via telefoonnummer +31 (0)6 31620818 of via giacomo.vandervegt@incite-projects.nl. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via een e-mail op personeelszaken@dagnl.nl.